Nyheter

Bra att veta om Hosted Exchange.

Bra att veta om Hosted Exchange.

Hosted Exchange

Hosted Exchange är en tjänst som sammankopplar e-post, kontakter samt kalender över hela företaget. Då tjänsten är en molntjänst, så betalar du enbart för det du använder.

Hosted Exchange i praktiken
E-post är grundfunktionen i Microsoft Exchange. Det är en kraftfull funktion som ger dig kontroll och möjlighet till uppföljning.

Kalenderfunktionen i Microsoft Exchange ger dig möjlighet att boka möten samt planera ditt arbete. Du kan enkelt bjuda in dina kollegor/kunder, som automatiskt får inbjudningar skickade till sig. Du kan sedan se vilka av de inbjudna som kan delta. Kalendern har även inbyggd resursbokning. Boka konferensrummet för mötet, eller den gemensamma bilen.

Kontakter ger dig full kontroll över alla dina telefonnummer och e-postadresser. Möjlighet att skapa distributionslistor för massutskick finns också.

Uppgifter är en funktion där du kategorisera och planera ditt och dina kollegors dagliga arbete. Du kan dela med och ta emot andras uppgifter.

 

server
Mobilitet
Mobilitet är en av nyckelfunktionerna där du även har möjlighet att läsa e-post, boka möten och uppdatera dina kontakter via mobilen eller webmail.

Mail och mötesinbjudningar landar direkt i din mobiltelefon, utan fördröjning. Du kan enkelt sköta all kommunikation i telefonen, för att sedan återuppta den tillbaka på kontoret.

Det faktum att informationen finns lagrad hos WestHost gör att du inte längre behöver vara orolig för att din information skall försvinna om din mobiltelefon eller laptop går sönder eller blir stulen.

blog comments powered by Disqus