Om WestHost

Om WestHost

Om WestHost

WestHost – I ett moln ovan dig

WestHost är en del av Your IT och tillsammans har vi mer än 100-års erfarenhet av databranschen. I över 20 år har vi jobbat med en mängd olika företag och därmed skaffat oss hög kompetens.

Vi är IT-partner och IT-avdelning hos många företag på framförallt västkusten men även i hela Norden. Vi skräddarsyr lösningar som ger er trygghet, kompetens, servicegrad och kostnadseffektivitet i era IT-investeringar.

 

Tryggt och säkert

Fördelarna med molntjänster hos oss är bland annat att du inte behöver ha någon teknisk kunskap. Vi tar hand om hårdvara, drift och uppgraderingar. Vi erbjuder redundanta servrar i säkerhetsklassade serverhallar och speglade backuper på olika ställe. Du har alltid tillgång till dina program och filer. Allt för en fast månadskostnad. Samla allt hos oss och du kan sova lugnt om natten.

Gör livet enklare
Allt fler företag väljer molntjänster. Det gör livet som företagare enklare, effektivare och mer ekonomiskt. I korthet betyder detta att istället för att köpa de komponenter som krävs för att uppnå kvalitativ serverdrift, kan ni nu hyra dem genom WestHost. Detta innebär inte bara att kostnadsbilden fördelas, utan det medför också att totalkostnaden reduceras.

Nära dig
WestHost finns i Varberg, och vi vill gärna arbeta nära våra kunder. Vi är IT-partner och IT-avdelning hos många företag på västkusten. Vi tror på personlig kontakt och service. Du påverkas inte heller av utländska övervakningslagar och kan behålla din personliga integritet.

Personlig service
Vi tror på personlig kontakt och hög service, därför når du oss alltid när du behöver. Inga supportköer eller långa väntetider på svarsmail. Dessutom får du all kontakt på svenska.

 

Ring oss idag på 022 – 21 00 02